top of page

QUI SOM?

L'ANTIGA AGÈNCIA IGUALADINA

Data de l’any 1828 quan el propietari de les galeres accelerades - carruatges de persones i mercaderies tirades per cavalls- , que sortien des de l’Hostal d’en Rovira (Rambla Sant Isidre, nº 1 d’Igualada) va decidir donar servei a la entrada de la fonda can Cap de Creus (c/ Sant Pau, nº 2 de Barcelona) fundant-se així l’Agència Igualadina.

Després de les galeres van sorgir les diligències, que oferien el mateix trajecte amb menys hores i més comoditat fins que amb l’arribada del ferrocarril a Martorell, els trajectes es van escurçar des de les oficines a la Rambla de Sant Isidre 13 d'Igualada fins a Martorell. L’any 1893, entra en funcionament el ferrocarril que unia Igualada amb Martorell, havent-se de convertir l’Agència Igualadina, principalment amb una agència de transports de mercaderies.

La evolució de l’Agència, va anar directament lligada amb el desenvolupament econòmic i productiu de les industries tèxtils i d’adoberies de la ciutat d’Igualada, agafant molt de protagonisme i reputació entre els igualadins fora i dins del municipi.

 

L’Agència gaudia d’una envejable fama per la seva honradesa, la seva reconeguda actitud i simpatia, i el seu afany de modernitat i de superar-se. Mostra d’això és la façana modernista reformada l'any 1903 a l'edifici de la Rambla Sant Isidre 13 o la promoció de realitzar aerocamions fins a Barcelona per l'any 1928.

L'Agència té una gran història, de la qual se’n van fer càrrec varies generacions de la família Ollé, i finalment va deixar de donar el servei de transports a la dècada de 1980, mantenint obertes les oficines fins l’any 2006.
 

L'antiga Agènci Igualadina
La nova Agència Igualadina
Façana Rambla Sant Isidre 13 - Agència I
Agència Igualadina Reforma 2018
LA NOVA AGÈNCIA IGUALADINA

L'Agència Igualadina retorna l’any 2021 com una empresa dedicada als serveis d'arquitectura,  tenint com a objectiu principal el de fer realitat els projectes de cada client, donant-li un tracte personalitzat, eficient, eficaç i amb les màximes garanties de qualitat.

Som un equip de tècnics de l’arquitectura que treballem amb el màxim rigor i professionalitat, i disposem del coneixement i l’experiència per fer viable cada projecte segons les necessitats de cada client.

Tenim el coneixement: som tècnics especialitzats i estem al corrent de les últimes novetats constructives disponibles;  Tenim experiència: portem més de 20 en el món de la construcció, projectant i dirigint obres per tot Catalunya.

Volem còpiar la qualitat del servei que oferia l'antiga Agència Igualadina, fent valer la nostre honradesa, la nostre actitud i simpatia, i l'afany de modernitat i de superar-se. 

Com a abanderats de la ciutat d’Igualada i de l’entorn de la Conca d’Òdena, volem potenciar el quilòmetre zero en el sector, i prioritzem la col·laboració amb els seus treballadors i les seves empreses vinculades al món de la construcció. 

Pots trobar-nos a les oficines de l'Agència Igualadina a la Rambla Sant Isidre, nº 13 d'Igualada, segons els horaris disponibles

bottom of page