top of page

ASSESSORAMENT IMMOBILIARI

A l'Agència Igualadina realitzem un servei de gestió de patrimoni immobiliari durant qualsevol fase de l'immoble: en projecte, en execució d'obres i durant la seva vida útil.

Oferim aquest servei amb la finalitat de fer útil un immoble donant-li un valor afegit, tenint en compte les necessitats de les persones en el mercat immobiliari. 

Per a qualsevol dubte, consulta'ns a trabés de la nostra pàgina de contacte.

PROJECT MANAGER
PROJECT MANAGER

La figura del "Project Manager" és aquella persona que s'encarrega de controlar, planificar i coordinar tot el procés constructiu, des del disseny d'un edifici, passant per la seva construcció i acabant amb el manteniment de la edificació. 

Aquest agent s'encarrega de dirigir projectes i posa en comú tots els factors existents a l'hora de realitzar una intervenció en una edificació, controlant el disseny, la seguretat, els costs, la qualitat, la seva execució i la planificació de la obra.

Necessites un project manager? Truca'ns.

PROJECT_MANAGER.jpg
GESTIÓ I PLANIFICACIÓ D'OBRA
GESTIOOBRA.JPG
GESTIÓ I PLANIFICACIÓ D'OBRA

Depenent del tipus d'obra, la figura de Project Manager no és totalment necessària, si bé però, part de les seves tasques cal realitzar-les per a assolir els objectius de l'obra.

Oferim serveis puntuals de: cerca de pressuposts d'obra, planificació i gestió d'execució de la obra i control detallat de costs d'obra.

Vols que gestionem la obra? Demana'ns més informació al nostre correu electrònic info@agenciaigualadina.com.

PROGRAMA DE MANTENIMENT D'EDIFICIS
PROGRAMA DE MANTENIMENT
I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

Realitzem llibres de manteniment de l'edifici, on s'indiquen quins seran els manteniments, la seva programació en el temps i els seus costs aproximants durant la vida útil de l'edifici, fomentant així el deure legal de conservacio de l'edificació.

Realitzada la inspecció tècnica de l'edifici (ITE) cal que la propietat de l'immoble aprovi un Programa de Rehabilitació. Aquest document prioritza les intervencions necessaries a realitzar per a garantir el correcte manteniment de l'edifici, segons la seva importància fins la propera inspecció, i estima economicament cada actuació. 

Vols que assessorem a la teva comunitat? Envia'ns els teus dubtes a info@agenciaigualadina.com.

MANTENIMENT.jpg
ASSESSORAMENT TÈCNIC
ASSESSORAMENT TÈCNIC
ASSESSORAMENT TÈCNIC

Oferim un ample ventall d'assessorament tècnic a tot tipus d'empreses i particulars sobre arquitectura i edificació, tenint en compte el marc legislatiu i normatiu vigent.

Tractem a cada client de forma individualitzada i personal, i ens basem en la nostra experiència per a la presa de les millors decissions immobiliaries.

Tens un dubte tècnic o legislatiu relacionat amb l'edificació? Envia'ns un WhatsApp. 

bottom of page